Vi använder både egna cookies och tredjepartscookies.
Cookies används till:
Nödvändiga funktioner på webbplatsen
Statistik och webbanalys
Marknadsföring
Generella
Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
Grilla laxen i förvärmad ugn i ca 18-22 minuter, eller tills den är genomstekt och har fått en fin gyllenbrun yta.
I en kastrull, kombinera kokosmjölk, limejuice, rivet limeskal, finhackad vitlök och riven ingefära.
Låt såsen sjuda på medelvärme i ca 5-7 minuter, eller tills den har tjocknat något och smakerna har blandat sig väl.
Smaka av såsen med salt och svartpeppar efter behov.
För glasnudlar:
Lägg glasnudlarna i en skål och häll över kokande vatten. Låt nudlarna ligga i vattnet i ca 5-7 minuter, eller tills de är genomskinliga och mjuka. Häll av vattnet och skölj nudlarna under kallt vatten. Låt dem rinna av väl.
Servera laxen och kokoslimesåsen med glasnudlarna. Strö över rivet limeskal över och garnera med färsk koriander. Servera genast och njut av denna läckra och aromatiska rätt!
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.