Vi använder både egna cookies och tredjepartscookies.
Cookies används till:
Nödvändiga funktioner på webbplatsen
Statistik och webbanalys
Marknadsföring
Generella
Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
Laga en delikat och elegant måltid med rödtunga och en ljuvlig vitvinsås. Perfekt för en lyxig middag hemma!
för 4 personer
INGREDIENSER
8 rödtungafiléer
Potatis
Sockerärtor
Räkor
2 st schalottenlökar
2 dl vitt vin
2 msk vetemjöl
3 dl grädde
2 dl fiskbuljong
50 g smör
Salt och vitpeppar
INSTRUKTIONER
Börja med att koka potatisen.
Rulla ihop rödtungafiléerna och lägg i en ugnsform, täck med 1dl vin. Tillaga i ugn på 175grader täckt med ugnsfolie i ca 15minuter.
Smält smöret i en kastrull, rör i mjölet och tillsätt resterande av vinet, grädden och buljongen.
Smörslunga sockerärtor och servera med fisken tillsammans med skalade räkor, potatis och täck med vitvinssåsen.
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.