Färsk fisk direkt hem till din dörr. Vår leveranstid är 1-3 dagar inom Stockholm

Varför välja oss?

​​​​​​​
Varför är våra priser något högre än våra konkurrenters? Det är berättigade frågor, och vi är glada att få möjligheten att förklara.

Vi är dedikerade till att erbjuda dig det allra bästa


Vårt fokus ligger på att erbjuda produkter av högsta kvalitet, vilket innebär att vi bara arbetar med de finaste råvarorna tillgängliga. Vår färska fisk kommer direkt från auktionen, där den filéas samma dag för att säkerställa maximal kvalitét. Därefter vaccumförpackas den och transporteras med kylbil direkt till oss.

Vi är stolta över att erbjuda enastående kvalitet. Våra filéer är handplockade och noggrant utvalda för att endast inkludera de finaste bitarna. Vi strävar efter att leverera de finaste filéerna som är helt utan bukfett och inga krokiga svansbitarna.

Olika kunder har olika behov och preferenser


Därför har vi tagit steget att erbjuda ett urval av produkter som täcker olika prisklasser och krav. För de som letar efter det allra bästa, erbjuder vi våra färskfiléade lyx produkter direkt från Göteborgs fiskauktion.

Samtidigt har vi också valt att inkludera premium produkter som är något mer prisvärda men fortfarande mycket högre kvalité än massproducerade produkter med vattenglasering. Genom att köpa in större volymer och frysa in direkt kan vi erbjuda alternativ som passar olika budgetar utan att kompromissa med kvaliteten.​​​​​

Så varför välja oss?

​​​​​​​
För att vi strävar efter att erbjuda det bästa av det bästa. Från färskhet till kvalitet, vi kompromissar aldrig. Oavsett om du letar efter färskfiléade råvaror eller premiumråvaror, är vi här för att leverera. Välkommen till en värld av överlägsen smak och kvalitet, direkt från Göteborgs fiskauktion.