Vi använder både egna cookies och tredjepartscookies.
Cookies används till:
Nödvändiga funktioner på webbplatsen
Statistik och webbanalys
Marknadsföring
Generella
Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
Smaka på en fräsch och kryddig kombination av saftig tonfisk och en het nudelsallad. Perfekt för dig som älskar lite sting i maten!
Till 4 personer
INGREDIENSER
4 tonfiskkotletter
1 förpackning äggnudlar
1 polkabeta
1 knippe blandsallad
1 kruka koriander
Olivolja
1/2 gurka
Crema di balsamico
MARINAD
1/2 rödchili
1/2 ingefära
1 vitlöksklyfta
4 msk olivolja
1 citron
2 msk fisksås
INSTRUKTIONER
Hacka chili, riv ingefäran och pressa vitlöken. Tillsätt olja, fisksås och saften från en halv citron.
Grilla eller stek tonfisken i olja på medelhögvärme, 2min på varje sida ungefär. Krydda med salt och peppar.
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar och blanda sedan med marinaden.
Strimla polkabetan och gurkan. Blanda salladen, nudlarna och grönsakerna och servera med tonfisken ovanpå salladen. Toppa med Crema di balsamico och koriander samt en halv citron stekt i olivolja
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.